Istoria canisei FIREFLY WAY

Istoria canisei FIREFLY WAY

          Pasiunea de a creste Labradori a venit odata cu intregirea familiei noastre, in anul 2009, cu un membru blanos si jucaus – Anna Karenina, pentru ca acesta este numele bulgarelui galben, ca de plus, care ne-a umplut inimile si caminul de bucurie.
          In scurt timp, am descoperit placerea acesteia de a invata, inteligenta ei si fericirea de a fi mereu in preajma noastra, de a ne bucura, trasaturi care ne-au facut sa ne indragostim irecuperabil de aceasta rasa – Labrador Retriever.
          Ca orice pasionat, cu trecerea timpului, ne-am aplecat mai atent asupra standardului rasei, intelegand importanta cresterii unor exemplare de calitate, cu o mostenire genetica sanatoasa, atat in ceea ce priveste aspectul exterior (conformatia generala, armonia corpului, angulatii, blana, ochi etc) cat si in ceea ce priveste temperamentul (energia emanata si comportamentul in anumite situatii de fapt, usurinta si placerea miscarii). Toate acestea ne-au determinat in anul 2013 sa aducem in sanul familiei un nou membru. Ne-am oprit asupa unui cuib din canisa KOSA NOSTRO (Ukraina) beneficiind de increderea si sprijinul experimentatei crescatoare Yana Kolosai. Asa a ajuns in curtea noastra KOSA NOSTRO MAFIOSO (a.k.a. Sonya) care pentru noi a produs o noua cotitura in ceea ce priveste cresterea acestei rase. In urma obtinerii unor rezultate remarcabile in expozitiile nationale si internationale, culminand cu castigarea in luna martie 2015 a Clubului de retriever Roamnia, sub arbitrajul stimabilului Jan Roger Sauge (fondatorul canisei Mambrinos), din dorinta de a creste exemplare de o inalta calitate in ceea ce priveste standardul acestei rase, la finele anului 2015, a luat fiinta canisa FIREFLY WAY .
          Ne propunem sa crestem si sa obtinem produsi de cea mai inalta calitate, caini frumosi si sanatosi, care sa bucure pe deplin atat crescatorii experimentati si cu pretentii, cat si simpli iubitori de labradori.

Share

Recommended Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *